Header 2016

keskiviikko, 07 kesäkuu 2017 19:53

Peruspuolustaja Iisakki Vallin pistää limppua pussiin

Miesten edustusjoukkueen puolustuspää täydentyi viimeisimpänä Iisakki Vallin nimellä. Ähtäristä E.P.V.T.:stä salibandykartalle ponnistaneen pelimiehen voi luvata pistävän limppua pussiin. Vallin on nimittäin töissä Maalahden limpulla.

”Viipalointi- ja pakkauskonetta käytän siellä”, Vallin naurahtaa.

Vallin siirtyi Ähtäristä SPV:n A-junioreihin, josta matka vei Blue Foxin ja Nurmon Jymyn kautta viime kaudeksi SB Vaasan paappajengiin 2.divariin. Paappoihin rento ja rauhallinen Vallin kotiutui hyvin, mutta kilpailuvietti toi miehen tryoutille edustusjoukkueeseen, josta paikka lopulta aukesi.

”Halusin pelata kaupungin ykkösjoukkueessa ja kehittyä pelaajana”, Vallin listaa syitä edustusjoukkueen siirtymiselleen.

Vuonna 1991 syntynyt Vallin lupaa, että kentän ulkopuolella joukkue saa hänestä rennon, puheliaan sekä vakavan ja hiljaisen tyypin.

”Kentällä olen hyvänä päivänä ihan hyvä, mutta muuten peruspakki, joka ei väistä kulmavääntöjä eikä fyysistä peliä.”

Päävalmentaja Jani Lipsanen oli viime kaudella Vallin joukkuekaverina paapoissa ja odottaakin mielenkiinnolla, millaisen roolin ”Iisi” joukkueesta itselleen ottaa.

”Jos saadaan kitkettyä Iisakin pelaamisesta anteeksipyytely kokonaan pois, niin saadaan varmasti puolustaja, jota vastaan on inhottava pelata. Pelinluvussa ja pallollisessa pelissä on varmasti suurimmat kehityskohteet, mutta eiköhän niitä saada parannettua kauden mittaan reilusti.”

”Kaiken kaikkiaan Iisakki tuo työtä pelkäämätöntä asennetta ja kamppailuhalukkuutta jokaiseen harjoitukseen. Se on iso juttu meille arjessa”, Lipsanen tiivistää.

Luettu 938 kertaa