Header 2016

torstai, 08 kesäkuu 2017 17:59

Järvinen ja Palmberg lopettivat arpomisen ja haluavat voittaa

ARI_9763.jpg

Miesten edustusjoukkueen runkopelaajiin viime kaudella kuuluneiden Jesse Palmbergin ja Jyri Järvisen sopimuksien varmistumista saatiin odottaa pitemmälle mitä valmennus ehkä toivoi. Molemmat olivat ensimmäisten pelaajien joukossa, jotka SB Vaasa halusi kiinnittää, mutta molemmilla päätös venyi pettymykseen päättyneen viime kauden jälkeen.

” Kauden jälkeen jäi sellainen tunne, että tämä oli tässä. Kasetti oli ihan tyhjä. Pelaaminen ei enää tuntunut hauskalta”, Palmberg myöntää suoraan.

”Toki siihen vaikutti varmasti se, että emme pärjänneet pudotuspeleissä. Ja olihan tuossa aika pitkä ja ailahteleva kausi taustallakin. Kuukausi siinä meni mietiskellen, mitä muuta tekemistä voisi keksiä. Lopulta tulin siihen tulokseen, että kyllä pelaaminen ja treenaaminen on mukavampaa kuin notkua illat sohvalla”

”Teukan slogania lainaten päätin, että ”One more year”. Ja nyt lyödään kaikki likoon”, Palmberg lataa.

Järvinen on pitkälti samoilla linjoilla Palmbergin kanssa.

”Oli vähän tyhjä olo. Tarvitsi miettiä, että mitä sitä oikeasti haluaa. Ja lopulta halu pelata voitti.”

ARI_9970.JPG

Molempien puheista paistaa läpi, että viime kausi jätti tyhjän olon väistyttyä myös hirveästi nälkää.

”Kausi loppui liian aikaisin. Nyt on edessä uusi kausi ja mahdollisuus mennä pitemmälle. Omasta mielestä meillä on nyt ainakin paperilla vahvempi joukkue kuin viime vuonna ja se oli tietysti yksi syy myös omallekin jatkolle. Innolla odotan jo uutta kautta”, Järvinen sanoo.

Palmberg nousi viimeistään viime kaudella yhdeksi joukkueen selkeistä profiilipelaajista ja sentterinä viihtyvä viiksiniekka koki, että otti kauden aikana pelillisesti suuria askeleita eteenpäin. Eikä ikä ole vähentänyt halua voittaa ja kehittyä, päinvastoin. Kun päätös jatkosta oli tehty, Palmberg alkoi lataamaan odotuksia kohti vieläkin parempaa kautta.

”Nuori vanhenee päivä päivältä ja sen mukana tulee myös suurempi voitontahto. Odotan että pelaamme joukkueena tasaisemmin kuin viime vuonna. Ja että olemme vuotta viisaimpia peliä kohtaan. Sen myötä uskon, että tällä kaudella tulemme raapimaan enemmän voittoja kuin viimevuonna”, Palmberg tiivistää odotuksiaan.

Luettu 929 kertaa