07-poikien joukkueessa pidetään toisista hyvää huolta

SB Vaasan E2-pojat, eli 2007 syntyneet, pääsivät lähtemään kauteen tällä kertaa hyvin valmisteluin; runko oli pysynyt kasassa niin pelaajien kuin toimihenkilöiden suunnalta ja suurilta muutoksilta vältyttiin. Joukkueen toimintatavat olivat tuttuja ja harjoitusrytmiin päästiin elokuun muutamien yhteisharjoitusten jälkeen loistavasti.

Pelaajia kauden alussa oli reilut 40, mutta nyt vuoden vaihteessa ryhmä on kasvanut jo noin 50 pelaajan suuruiseksi, eikä loppua tunnu tämän suhteen olevan! Meillä kaikki pelaajat on aina otettu hyvin vastaan ja kukaan ei ole koskaan jäänyt ulkopuolelle.

Elokuun yhteistreenien jälkeen syyskuussa aloitimme harjoitukset kahdella harjoitusryhmällä, kaksi kertaa viikossa. Syyskuun lopussa otimme osaa Porin Karhujen järjestämään turnaukseen Noormarkussa. Turnaus antoi hyvää oppia viisikkopeliin mikä tuli ikäluokassa uutena tälle kaudelle.

Meidän kahden joukkueen sijoitukset turnauksessa komeasti 3. ja 5. ja näin vältettiin keskinäinen kohtaaminen. Harjoituksissa ollaan pyritty edelleen henkilökohtaisen tason parantamiseen, mutta viisikkopeliin tottuminen on ollut myös yhtenä teemana.

Noormarkun turnauksen pronssijoukkue.

Liiton sarjoihin lähdimme omassa ikäluokassa kolmella tasaisella joukkueella joka osoittautui hyväksi ratkaisuksi. Paljon pelejä jokaiselle, vaikka välillä kuormaa näissäkin turnauksissa tulee osalle enemmän. Muutamien hankalien viikonloppujen saattelemana menestys sarjassa oli kumminkin ok, vaikka aina parempaa toivoisi.

Joukkue testasi uuden OP-areenan.

Ikäluokkamme osallistuu lisäksi yhdellä joukkueella E1-poikien sarjaan, seuran toiveiden johdosta. Tämä antaa hyvää kokemusta valta osalle ikäluokkamme pelaajista ja nähdään samalla myös missä muut joukkueet on meitä edellä. Ottelut tässä sarjassa oli hieman kaksi jakoisia ja meidän tason vaihtelu ottelusta toiseen oli hieman liian suuri. Tästä on kuitenkin hyvä parantaa kohti kevään pelejä, molemmissa sarjoissa.

06-syntyneiden sarjaa pelattiin Kuortaneella isänpäivänä. Alkulämpö otettiin Kuortanejärven rannalla.

Vuoden 2018 tavoitteeksi täytyy harjoituksissa nostaa vaatimustasoa ja sen kautta parempia tuloksia kevään otteluihin. Joukkueemme vahvuuksiksi laskisin nopeuden, asenteen ja hyvän mielen! Kaikki pidetään toisistamme hyvää huolta, niin pelaajat kuin toimihenkilöt! Loistavasti yhteen hiileen puhaltavia vanhempia unohtamatta!

Onnea ja menestystä kaikille vuoteen 2018! Tehdään tästä vuodesta yhdessä parempi!

-E2-pojat-