Aktiivinen ote toi kaksi sarjapistettä Mosalta

Lauantain hidastelu loisti poissaolollaan, kun SB Vaasa juoksi Mosan matolle EräViikingit Akatemiaa vastaan. Joukkueet iskivät melkoisessa vauhtisählyottelussa maaleja vuorotahtiin, Vaasa lopulta yhden enemmän. Lopputulos 7-8 tyydytti vaasalaisten valmennusta.

”Käytiin joukkueen kanssa vähän pelirohkeuteen ja kääntöpeliin liittyviä asioita läpi ennen peliä. Aika hyvin pojat ottivat kopin. Nyt ei ainakaan peruuteltu ja se oli hyvä asia. Kun vielä haluttiin karvata melko korkealta, niin väkisinkin peli menee hetkittäin melkoiseksi päästä päähän juoksemiseksi, mutta saatiinpa ainakin kova lajinomainen kestävyystreenikin tähän väliin”, SB Vaasan Jani Lipsanen naureskeli voiton varmistuttua.

Joukkueet kohtaavat uudelleen ensi sunnuntaina Botniahallilla klo 16 alkavassa ottelussa. Siihen otteluun Lipsasen ensisijainen toive on, että loukkaantuneita ja sairaita pelaajia alettaisiin saada takaisin ruotuun.

”Toki kertoo paljon meidän ratkaisijoiden laajuudesta, että esimerkiksi Viinamäellä ja Kukolla on ollut nyt useamman pelin ajan vähän hiljaisempaa pistepuolella, mutta esiin ovat nousseet mm. Backman, Nyström ja Turunen”, Lipsanen kiitteli.

Katso Juhani Järvenpään ottelukuvat täältä.