B2-pojat etenevät pelaajien ehdoilla

B2-poikien joukkue on sekoitus useamman ikäluokan pelaajia (2000-2002 syntyneitä), jotka haluavat pelata ja harjoitella, mutta varsinainen tavoitteellisuus kilpailun ehdoilla ainakaan salibandyssa ei tässä vaiheessa ole se isoin juttu. Joukkueessa pelaa mm. Arttu Sihvonen, joka vetää päälajinaan motocrossia.

Joukkueen valmennuksesta vastaavat Mika Korpi ja Jukka Hämäläinen, jotka ovat huomanneet ilokseen, että pelaajia riittää harjoituksiin välillä enemmän kuin tarpeeksi. Yhtenä isona voimavarana voikin pitää, että valmentajat ovat lähteneet vetämään joukkuetta pelaajiaan kuunnellen.

”Pojat haluavat pelata, eikä heitä välttämättä esimerkiksi fysiikkaharjoittelu niin kiinnosta. Vedämme lajiharjoitukset samalla tavalla kuin vetäisimme vähän tavoitteellisemmallekin ryhmälle, mutta kyllä nämä pojat haluavat nimenomaan pelata”, Korpi kertoo.

B2-pojat osallistuvat Pohjanmaan aluesarjaan.

Joukkue osallistuu B-poikien Pohjanmaan aluesarjaan, jossa joukkue on voittanut pelaamistaan kuudesta ottelusta puolet. Muut sarjan joukkueet ovat SC Kauhajoki, SPV2 ja Jeppis FBC/Blue Fox. Turnauspäivinä jokainen joukkue pelaa kertaalleen toisiaan vastaan.

”Olemme ihan tietoisestikin antaneet kaikille vastuuta yhtä paljon, vaikka varmasti välillä voisimme joitain otteluita voittaa, jos lähtisimme tiukasti peluuttamaan. Mutta se ei ole meillä tässä se juttu”, Korpi sanoo.

Joukkueen seuraava turnaus pelataan 21.1.2018 Kauhajoella.