BOOM! Edustukselle loppukaudeksi erinomainen vahvistus

SB Vaasan miesten edustusjoukkue saa kovan luokan vahvistuksen loppukaudeksi, kun Rasmus Nyström liittyy ryhmään.

”Rafa” tuo joukkueeseen aimo määrän kokemusta, sillä 26-vuotiaalta laiturilta löytyy tililtään 193 Divari-ottelua SB Vaasan ja Woodcuttersin riveistä. Niissä hän on tehnyt tehot 90+44=134.

Nyström on harjoitellut joukkueen mukana jo kolmisen kuukautta. Hän halusi omasta aloitteestaan auttaa joukkuetta vielä aivan kauden loppuhetkillä.

Koska kausi on hyvin pitkällä, sai pelaajisto mahdollisuuden vaikuttaa siihen, liittyykö Nyström vielä tässä vaiheessa mukaan. Joukkueen näkemys oli selkeä ja Nyström voitiin toivottaa tervetulleeksi.

– Taistelumme playoff-paikoista ei lopu niin kauan kuin se on vähääkään mahdollista. On selvää, että tässä taistossa Rafa tuo meille isosti lisäarvoa. Hänen kanssaan keskusteltiin jo paljon aiemmin kaudella, mutta silloin ei aika comebackille ei ollut vielä kypsä. Neuvotteluja käydään varmasti Rassen kanssa tulevastakin, päävalmentaja Ilkka Kittilä kommentoi.

Nyströmin paluu kentille tuli siinä mielessä kreivin aikaan, että derbyviikonlopun peleistä ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa Olli Puputti ja Aleksi Olli. Tämän lisäksi sairastuvalla ovat edelleen jo pidempään sivussa olleet Tomi Vuorinen, Tomi Luhta ja Jaan-Kristian Lehtoranta.

SB Vaasa kohtaa tänä viikonloppuna Paapat kahdesti. Tänään perjantaina 8.2. pelataan SB Vaasan kotiottelu klo 19:00. Lauantaina peliä isännöi puolestaan SB Paapat ja matsi starttaa kello 18:30. Molemmat matsit pelataan OP-Arenalla. Tervetuloa lehtereille!