C-tytöt innokkaina karsintoihin

SB Vaasan C-tytöt, eli 2005-2006 syntyneet osallistuvat viikonloppuna ensimmäistä kertaa SM-karsintoihin. Karsinnat pelataan Tampereella Spiral-hallilla. SB Vaasan kanssa samassa lohkossa pelaa isäntäjoukkue Classic, SSRA (Oulu), LASB hml (Hämeenlinna), Tiikerit (Vantaa) sekä Koovee (Tampere)

Kovien joukossa

SB Vaasan kanssa lohkossa on kovia joukkueita kaikki vastustajat. Tamperetta voidaan pitää yhtenä tyttösalibandyn kehdoista, SSRA on tehnyt jo vuosia hyvää työtä myös tyttörintamalla. Ainoastaan LASB ja Tiikerit on entuudestaan hieman tuntemattomampia tyttöseurana meille. SB Vaasa lähtee turnaukseen avoimin mielin. Emme ole asettaneet karsinnoille minkäänlaista tulostavoitetta, joukkueen valmentajat Milla Laiho ja Terhi Savola toteavat yhteen ääneen. Meidän tavoitteemme on laittaa joka pelissä kaikki peliin ja katsoa mihin se riittää. Kävi karsinnoissa tuloksellisesti miten tahansa, saadaan näistä arvokkaita kokemuksia tytöille ja meille valmentajille Laiho jatkaa.

Ei meiltä ole tsemppiä koskaan puuttunut. Tytöt jättävät kyllä aina kaikkensa kentälle ja taistelevat viimeiseen sekuntiin asti, jatkaa Savola. Olemme kuitenkin harjoitelleet jo vuosia yhdessä. Tämä on meille hieno mahdollisuus päästä haistelemaan vähän tunnelmia muuallakin kuin täällä kotoisalla Pohjanmaalla. Tässä on jännityskin valmentajana siinä muodossa, että oikein odottaa koska pääsee näkemään tytöt taas tositoimissa kentällä. Niin pitkään tässä on jo harjoiteltukin ilman virallisia pelejä, että kiva päästää taas pelaamaan. Jos kaikki menee meillä nappiin niin pystymme varmasti haastamaan nämä isot joukkueet. Tiedä vaikka olisimme turnauksen yllättäjoukkue, Laiho päättää.

Näin pelataan

SB Vaasan lohkossa on yhteensä kuusi joukkuetta. Jokaiselle joukkueelle tulee viisi peliä. Lohkon kaksi parasta joukkuetta pelaavat alkavalla kaudella SM-Sarjaa, loput joukkueista jatkavat pelejään aluesarjassa.

Lauantaina 22.8
klo 12:20 SB Vaasa – SSRA
klo 14:40 SB Vaasa – Tiikerit
klo 17:00 Classic – SB Vaasa

Sunnuntaina 23.8
klo 12:50 SB Vaasa – LASB hml
klo 15:10 Koovee – SB Vaasa