C tyttöjen kotiavaus toi 4 pistettä

Tyttöjen kauden avaus kotiluolassa toi täyden pistepotin. Ensimmäisessä pelissä kaatui Jeppis FBC 7-3. Peli oli alussa hermostunutta, kun katsomossa oli paljon tuttuja. Ensimmäinen erä menikin vastustajalla 2-1. Tämän jälkeen alkoi parempi vaihe, ja tytöt alkoivat hieman uskoa omaan peliinsä, ja peli alkoikin kääntymään kotijoukkueelle. Viimeiseen erään mentiin kuitenkin vielä tasatilanteessa 3-3. Kolmannen erän kahteen ekaan minuuttiin kaksi hienoa maalia veivät kuitenkin joukkueen vapauttavaan voittoon.
Ykköskenttä oli tehokas: Amanda Åström 1+3, Olivia Backman 3+1 ja Fia Laiho 2+0.

Toiseen peliin tuli vastaan kokeneella joukkueella Kälviän Tarmo. SB Vaasan nuori D – ikäinen Tiia Tuomela teki ekan erän ainoan maalin kotijoukkueelle. Toisessa erässä nostettiin tekemisen laatua ja painettiin taululle turvallinen 6-2 johto. Nuo numerot säilyivät aina loppuun saakka, kun viimeinen erä oli hidastempoista pelailua.
Tehot jakaantuivat monelle, Lotta Vikman nakutti hienosti tehot 2+1, ja Olivia jatkoi tehokkaasti tehden 2 maalia. Maalissa Sofia Lampinen oli luotettava molemmissa peleissä, ja nappasi välillä hienoja koppeja.

Tärkeintä oli saada kauteen hyvä startti. Kuukauden päästä jatketaan, ja silloin on vastassa jo yksi suosikeista eli Blue Fox.


Kuvassa Tiia Tuomela käy napauttamassa joukkueen 1-0 johtoon.