E-tytöt aloittivat urakkansa poikien sarjassa voitokkaasti

Tyttöjoukkueella poikien aluesarjassa

SB Vaasan E-tytöt aloittivat kauden pelit viime viikonloppuna Vaasassa. Seuran tyttöpuoli päätti viime kaudella säilyttää joukkueet samoina, joten tänä vuonna SB Vaasan E-tytöissä pelaa 2009-2010 syntyneitä tyttöjä, vaikka salibandyliiton ikäluokat E-tytöille on 2008-2009. Näin ollen tänä vuonna peleihin osallistuu nuori joukkue, joista jokainen on ensikertalainen aluesarjoissa. Tätä kautta aikaisemmin tytöt ovat osallistuneet seuran junnuliigaan, jossa ovat pelanneet pelejä seuran poikajunioreja vastaan.

E-tyttöjen Pohjanmaan aluesarjan pelit alkoivat lauantaina, ja tytöt olivat selvästi innoissaan kun saivat pelata ensimmäistä kertaa pelejä tyttöjä vastaan.  E-tytöt näyttivät hienoja suorituksia kentällä ja nappasivat turnauksesta kolme komeaa voittoa neljästä pelistä.

LA 3.11.18 Vamia/Hansa E-tytöt

SB Vaasa oranssi – FBC Remix 6 – 3
SB Vaasa musta – KauWi 9 – 3
SB Vaasa musta – Nibacos 7 – 2
SB Vaasa oranssi – Blue Fox sininen 2 – 6

Pelit seuran junnuliigassa poikia vastaan ovat kehittäneet tyttöjä hurjasti ja antaneet heille rohkeutta ja kovuutta. Emme halunneet luopua kehittävistä peleistä poikia vastaan, joten vanhempainpalaverissa päätettiin että ilmoitamme tyttöjoukkueemme myös F2-poikien (2010) Pohjanmaan aluesarjaan yhdellä joukkueella. Tytöt saivat heti ensimmäiseen peliviikonloppuun kunnolla pelejä, koska F2-poikien aluesarjan pelit alkoivat sunnuntaina Vaasan Urheilukeskuksella. Niin tuomarit kuin vastustajatkin olivat ihmeissään kun kentällä ennen ensimmäistä peliä lämmittelikin joukkueellinen tyttöjä. E-tyttöjen pelisuoritukset paranivat vielä lauantaista, ja tytöt pelasivat mahtavan hienosti joukkueena poikia vastaan napaten kaksi voittoa kolmesta pelistä.

SB Vaasan F2-pojat ovat suuri ikäluokka ja he osallistuivat sarjaan neljällä joukkueella. Näin olleen F2-poikien aluesarjassa SB Vaasa on hienosti edustettuna yhteensä viidellä joukkueella. Samaan aikaan kun E-tytöt pelasivat kahden SB Vaasan poikajoukkueen kanssa Vaasassa, kaksi joukkuetta suuntasi kauden aloitukseen Pietarsaareen. Kaikki joukkueet aloittivat kautensa erittäin mallikkaasti.

 

SU 4.11.18 Vaasan Urheilukeskus F2-pojat

SB Vaasa pinkki (E-tytöt) – SPV 9 – 2
SB Vaasa valkoinen – FBC Remix 6 – 2
SB Vaasa punainen – SPV 4 – 3
SB Vaasa pinkki (E-tytöt) – FBC Remix  6 – 3
NJ – SB Vaasa punainen 5 – 7
SPV – SB Vaasa valkoinen 4 – 4
NJ – SB Vaasa pinkki (E-tytöt)  6 – 3
FBC Remix – SB Vaasa punainen 8 – 3
SB Vaasa valkoinen – NJ 3 – 6


SU 4.11. Pietarsaaren Urheilutalo

Nibacos – SB Vaasa musta 10 – 5
Blue Fox – SB Vaasa oranssi 1 – 7
SB Vaasa musta – Jeppis FBC Red 3 – 0
SB Vaasa oranssi – Jeppis FBC Black 4 – 5
Jeppis FBC Black – SB Vaasa musta 5 – 8
Jeppis FBC Red – SB Vaasa oranssi 4 – 7