Etsimme seuratyöntekijää

Keväällä 2019 SB Vaasassa aloittanut Jukka Peltonen siirtyy Saksaan Bundesliigaseura Red Devils Wernigeroden palvelukseen. Kiitämme Jukkaa hänen panoksestaan seuramme eteen. Aloitamme uuden työntekijän rekrytoinnin välittömästi. Työpaikkailmoituksemme alla.

Salibandyseura Vaasa hakee joukkoonsa oma-aloitteista ja kehittämishaluista seuratyöntekijää. Tarjoamme sopivalle ehdokkaalle oppisopimustyöpaikkaa, jossa työn ohessa opiskelet palvelumuotoilun/tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Oppisopimuspalkkaukseen tarvitaan valittavalle henkilölle palkkatuki, joten voit itse tarkistaa TE-toimistosta oletko oikeutettu palkkatukeen tai voimme tehdä sen yhdessä.

Sinulla ei tarvitse olla urheilusta tai järjestötyöstä kokemusta, mutta aiempi kokemus urheiluseurassa toimimisesta voidaan katsoa eduksi. Urheiluseurassa päivät ovat harvoin samanlaisia ja työtehtävien kirjo voi olla melko lavea. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Työnkuvasi peruspilarit rakentuvat yleisistä toimistotöistä, joihin kuuluu mm. seuran jäsenhallintajärjestelmän ylläpito, jäsenviestintä, asiakaspalvelu, sekä tietyt taloushallinnon työtehtävät. Lisäksi merkittävä osa työtäsi tulee olemaan seuran tapahtumista vastaaminen sekä ennen kaikkea uusien tapahtumien kehittäminen.

Oppisopimuksen kesto on n. 2 vuotta. Valittavalle tehdään määräaikainen työsopimus koko oppisopimuksen ajaksi. Työ jatkuu määräajan jälkeen toistaiseksi voimassa olevana. Oppisopimuksessa osaaminen osoitetaan käytännössä tehdyllä työllä. Lähiopetuspäiviä on 1-2 kuukausittain. Lähiopetuspäivät ovat lähtökohtaisesti Vaasassa tai verkko-opintoina.

Oppisopimus sopii hyvin niin työuraa aloittavalle, kuin jo kokeneellekin henkilölle, esimerkiksi alanvaihtoa harkitseville.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Jukka Leino 045 8022 855 tai puheenjohtaja Antti Stig 040 6700 065. Toimita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV sähköpostilla viimeistään 30.4.2021, osoitteeseen jukka.leino@sbvaasa.fi