Iltapäivätoiminta

SB Vaasa aloitti lokakuussa 2018 kerran viikossa tapahtuvan iltapäivätoiminnan yhteistyössä liikuntaleikkipuisto HopLopin kanssa. 

Ensimmäinen toimintakausi päättyi toukokuussa. Uuden toimintakauden alkamista ei ole vielä varmistettu, mutta se pyritään varmistamaan elokuun 2019 aikana, jolloin toiminta voisi alkaa syyskuussa 2019.

Toimintaa järjestetään kouluaikoina keskiviikkoisin klo 13-16 Vaasan HopLopissa. Koulujen loma-aikoina toimintaa ei ole.

Toiminta on tarkoitettu 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Toiminnan perusajatus on tarjota lapsille tasavertainen mahdollisuus hauskanpitoon. Haluamme kannustaa lapsia aktiiviseen ja liikunnalliseen elämäntapaan järjestämällä toimintaa, joka on hauskaa ja jossa liikkuminen ja aktiivisuus tulevat kuin itsestään.

Haluamme huomioida lasten lisäksi myös lasten vanhemmat. Toiminta auttaa vanhempia mm. tarjoamalla mahdollisuuden järjestää lapselle aktiviteettia, jotta kotona ei tarvitsisi olla niin paljoa yksin. Toisille tämä mahdollistaa säännöllisen oman ajan, jonka voi käyttää parhaansa mukaan vaikka pitkiin päiväuniin, kampaajalla käyntiin tai asioiden hoitoon. Mitä sellaista nyt onkin, jota on vaikea tehdä lapsen ollessa koko ajan läsnä. Me huolehdimme lapsesta kerran viikossa kolmen tunnin ajan. Lapsen saapuessa HopLopiin ja ilmoittautuessaan iltapäivätoimintaan, katsoo ohjaajamme heidän peräänsä ja pyrkivät varmistamaan kaikkien leikkien turvallisuuden.

Ennen ensimmäistä käyntikertaa, tulee lapsen ilmoittautua toimintaan. Ilmoittautuminen tehdään, jotta saamme kerättyä lasten ja huoltajien nimi- ja yhteystiedot. ÄsBee -iltapäivään saapuva lapsi kirjataan sisään ja ulos, joten meidän pitää pystyä tunnistamaan lapsi. Joissain tilanteissa on tarpeellista ottaa yhteyttä myös huoltajiin, joten ilmoitathan sellaisen puhelinnumeron, josta teidät tavoittaa myös työaikana. Ilmoittautua voit joko paikan päällä ensimmäisen käyntikerran yhteydessä tai sähköpostitse Jukka Leinolle (yhteystiedot alla). 

Leikkiessä voi aina sattua myös vahinkoja. Huolehdithan, että lapsellasi on tapaturman varalta vakuutus. SB Vaasa tai HopLop eivät vakuuta lapsia.

HINNOITTELU
Yksittäinen käynti maksaa 5€, voit myös hankkia kymmeneen käyntikertaan oikeuttavan 10-kortin 45€ hintaan. 10-korttia voi myös käyttää esim. sisaruksilla yhteisesti. Näissä tapauksissa kortista vähennetään yhtä monta kertaa, kuin on henkilöitäkin. Maksaa voit paikan päällä joko käteisellä tai pankkikortilla. Voit myös tilata 10-kortin ja maksaa sen laskulla tai paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Toiminta mahdolliseksi kaikille

Valitettavasti meillä Suomessa ja täällä Vaasassa on paljon perheitä, joissa ei ole mahdollisuuksia ohjata lapsia tällaisten maksullisten palveluiden piiriin. Haluamme osaltamme mahdollistaa tämän toiminnan myös tällaisille perheille. Siksi myymmekin hyvän tahdon 10-kortteja yrityksille ja yksityisille, jotka haluavat kantaa kortensa tähän kekoon. Nämä hyvän tahdon 10-kortit lahjoitetaan Vaasan sosiaali- ja perhepalvelulle sekä Hope:n Vaasan toimipisteelle. Nämä tahot jakavat kortteja asiakkailleen. Tätä kautta toivomme kaikkien halukkaiden saavuttavan tämän toiminnan. Jos Hope on sinulle vieras, voit tutustua siihen täältä. Hope tekee hienoa työtä ja olemme iloisia, että voimme osaltamme auttaa heitä.

Voit alkaa hyvän tahdon lähettilääksi myös liittymällä ohjaajajoukkoomme, joka lapsia HopLopissa valvoo.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset hyvän tahdon lähettilääksi:
Jukka Leino, toiminnanjohtaja SB Vaasa
puh. 045 8022 855
email. etunimi.sukunimi@sbvaasa.fi

HYVÄN TAHDON YRITYKSET
https://www.roach.fi/
https://www.saastopankki.fi/fi-fi/pankit%20ja%20konttorit/koivulahden%20saastopankki
https://www.prisma.fi/fi/prisma/myymalat/vaasa
https://www.mehilainen.fi/terveyspalvelut/toimipisteet#/40/mehilainen_vaasa