Joulutauolle lahjatoivelistaan rentoja ranteita

Kun alkukauden tehtyjen maalien saldoa katsoo, niin on vaikea ottaa todesta väitettä, että viimeistely olisi sakannut. Mutta niin vain viimeinen viikonloppu Nurmon Jymyä ja M-Teamia vastaan toi sellaisenkin tunteen. Hitto, kun ei oikein mistään uppoa. Pari hukattua rangaistuslaukaustakin mahtui viikonloppuun.

M-Team-ottelusta tuli sentään yksi piste sarjataulukkoon, kun vieraat ratkaisivat tiukan ottelun jatkoajalla Janne Makkosen maalilla. 3-4-voittolukemat eivät kerro pelistä totuutta. Paikkoja oli molemmissa päissä isompiinkin loppulukemiin.

”Yleensä tällainen hurlumhei-peli on sopinut meille hyvin. Meillä on siihen hyviä yksilöitä, kun peli virtaa vauhdilla päästä päähän. Tänään ei sitten saatu hanoja auki kuin vasta lopussa tiivistysten myötä”, Vaasan Jani Lipsanen kertoo.

Joulutauko tulee Lipsasen mukaan hyvään saumaan.

”Pojat saavat parin viikon huilitauon yhteistreeneistä tähän saumaan ja voivat ottaa aidosti vähän rauhallisemmin myös harjoittelun osalta. Siinä kun töiden, opiskelujen, perhe-elämän ja salibandyn ristitulessa painaa tiiviisti, niin ehkä se on ihan hyvä päästää mieli ja kroppa hetkeksi hengähtämään.”

SB Vaasa lähtee joulutauolle tasaisen sarjan kakkosena. Pelit jatkuvat kolmella kotiottelulla tammikuussa.