Perhesähly

Kaudella 2020-21 perhesähly koostuu 2016 ja sitä myöhemmin syntyneistä pojista sekä 2015 ja sitä myöhemmin syntyneistä tytöistä vanhempineen. Perhesählyssä 50% ajasta käytetään ohjattujen leikkien parissa ja 50% tutustutaan salibandyn perusteisiin leikkien avulla. Vanhempien rooli on toimia avustajina omille lapsilleen. Ryhmän vastuuohjaajana toimii Jukka Peltonen.

Harjoituksissa tehdään erilaisia leikkejä ja pelejä. Osa lapsista on luonnostaan ujompia ja arempia kuin toiset. Vanhempien tehtävänä on auttaa lastaan sopeutumaan ryhmässä toimimiseen ja osallistua tiettyihin leikkeihin yhdessä lapsen kanssa. Vastuuohjaajana toimivalla Jukka Peltosella on vuosien kokemus pienten lasten liikuttamisesta ja kaikki lapset nauttivat Peltosen teettämistä leikeistä.

Perhesählyn suurimmat tavoitteet ovat sosiaaliset. Tutustuttaa lapsi turvallisessa ympäristössä muihin lapsiin ja toimimaan yhdessä heidän kanssaan. Vanhemmille perhesähly on hauska keino touhuta lapsensa kanssa sidettä syventäen ja tutustua samalla muihin saman ikäisiin.

Perhesähly kokoontuu kerran viikossa.

Toimintakausi on syyskuusta toukokuuhun.

Perhesählyn hinta: 120€. SB Vaasa vakuuttaa toiminnassa mukana olevan lapsen, aikuista ei vakuuteta.

ILMOITTAUDU PERHESÄHLYYN TÄSTÄ