Katusähly Vaasassa 5.9.2020

Katusählyn SM-osaturnaukset kokivat kovia korona-viruksen vuoksi, kuten niin moni muukin asia. Tänä vuonna katusähly tulee huomattavan paljon suppeammin kuin aiemmin. Kymmenet osakilpailut ovat kutistuneet viiteen osakilpailuun, joista iloksemme voimme todeta yhden olevan Vaasassa.

Vaasan katusähly järjestetään lauantaina 5.9 ja paikkana on ei enempää eikä vähempää kuin Vaasan torin päässä oleva kävelykatu Vapaudenpatsaan ja Hesburgerin välissä. Katusählyä on aiempina vuosina järjestetty Royal hotellin parkkipaikalla, Elisa stadionin parkkipaikalla sekä XXL:n takapihalla. Tänä vuonna tapahtuma tuodaan niin keskelle Vaasaa, kuin se vaan on mahdollista. Tämän on mahdollistanut mainio yhteistyö Visit Vaasan kanssa, SB Vaasan toiminnanjohtaja Jukka Leino iloitsee.

Tänä vuonna järjestettävässä turnauksessa on kuusi eri sarjaa. Miehet, naiset, tytöt (alle 16-v), pojat (alle 16-v), sekasarja sekä firmasarja. Jokaisen sarjan osallistumismaksu on 70€. Yhdessä joukkueessa voi olla maksimissaan kuusi (6) pelaajaa. SM-lopputurnaus järjestetään viikko Vaasan turnauksen jälkeen Lempäälän Ideaparkissa.

Lisätietoa tämän vuoden katusählystä saat Salibandyliiton tiedotteesta täältä.

Joukkueesi voit ilmoittaa osoitteella katusahly@sbvaasa.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro joukkueesi nimi ja anna yhteyshenkilön nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Lähetämme maksutiedot ja otteluohjelmat joukkueiden yhteyshenkilöille.