Lipsanen ei jatka SB Vaasassa

SB Vaasan seuratyöntekijänä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentajana kahden edellisen kauden ajan toiminut Jani Lipsanen ei jatka seurassa. Lipsanen ja SB Vaasa purkivat yhteisymmärryksessä sopimuksen, jonka oli tarkoitus jatkua vielä seuraavan kauden ajan.

”Tässä on menty neljä edellistä vuotta täysin minun ehdoilla, ensin Kuopioon ja sitten Vaasaan. Tukiverkoston puute molemmilla paikkakunnilla on tehnyt perheen arjesta aika haasteellista. Nyt kun vaimolle tarjottiin kotiseudulta vakituista työpaikkaa, niin oli selvää, että on minun vuoro tulla vastaan. Onneksi seuran puolelta löytyi ymmärrystä”, Lipsanen kiittelee.

”Lipsanen tuli meille aloittamaan tietynlaisen uudistustyön. Koko seuran peli-identiteettiä on pyritty viemään määrätietoisesti pallollisempaan, aloitteellisempaan ja aktiivisempaan suuntaan ja tässä Lipsasen panos esimerkkinä toimivan seuran lippulaivan ruorissa on ollut merkittävä. Kahden vuoden aikana on seurana otettu isoja harppauksia tällä rintamalla ja siitä iso kiitos Janille. Nyt pitää heittää verkot vesille ja etsiä meille valmentaja joka jakaa meidän käsityksen siitä, miten me täällä haluamme salibandya pelattavan. Uuden valmentajan kartoitus on jo aloitettu ja ensimmäiset keskusteluyhteydet avattu, mutta saatamme vielä heittää laajemmaltikin verkkoja vesille.” SB Vaasan toiminnanjohtaja Jukka Leino kommentoi seuran puolelta.