Loviisan Tor maalin verran terävämpi kotiavauksessa

Loviisan Tor näytti viimeistelyn mallia oranssipaidoille hakemalla 7-8 (1-3, 5-2, 1-2) -vierasvoiton Botniahallilta. Voiton takuumiehinä olivat vakuuttavasti maalissa torjunut Niko Nordström ja kokenut laituri Peik Salminen.

”Ensimmäinen erä pallollisena vähän varovaista, mutta silti aktiivisella pallottomalla pelillä saatiin vähän hallinnan tunnetta muuten paitsi tulostaululla. Toisessä erässä pelattiin tähän mennessä kauden parasta peliä. Viimeisessä sellainen välimaaston erä, mutta aivan riittävä määrä maalipaikkoja kääntää ottelu”, tiivisti SB Vaasan valmentaja Jani Lipsanen.

Vaasalaisten tehokkaimmat pelaajat olivat Tero Saaristo (1+2) ja Jesse Palmberg (2+1). Onnistumisia tuli hyökkäyspäässä isolle kaartille, mutta siitä huolimatta paljon paikkoja jäi piippuun.

”Parempi peli kuin kaksi vieraspeliä viimeistelyä lukuunottamatta. Niin kauan kuin pystytään parantamaan, niin kyllä se tuloskin tulee kääntymään tämän iltaisesta.”

Ottelut jatkuvat jo sunnuntaina 1.10., kun Joensuun Josba saapuu Botnialle, kello 16.

”Haaste on erilainen, mutta vähintään yhtä kova kuin tänään. Pitää pystyä kentän tietyillä osa-alueilla parantamaan ratkaisuja, niin hyvä tulee”, Lipsanen päättää.

Ottelun lehdistötilaisuus ja maalikooste SB Vaasan youtube-kanavalle myöhemmin.