Me ei olla kavereita, me ollaan yksi iso perhe

SB Vaasan T16 joukkueen SM-sarjakausi päättyi lauantaina Kontiolahdella. Kauteen mahtui paljon tappioita, mutta myös onnistumisia ja ennen kaikkea arvokkaita ja ikimuistoisia kokemuksia, jotka varmasti jäävät loppuelämäksi sekä pelaajien, että valmentajien mieliin. Tavoitteena oli pelata SM-sarjaa ja niin tehtiin.
Alle vuosi sitten joukkueessamme puhalsi uudet tuulet kun yhdistyimme C- ja D-tyttöjen kanssa. Aluksi olimme epäluuloisia ja hiukan jopa epäilevin fiiliksin. Ensimmäisten pelien jälkeen kuitenkin huomasimme, että ei se ehkä ollutkaan niin huono juttu. Treenasimme yhdessä koko kesän ja syksyllä aloitimme kautemme T16 valtakunnallisessa sarjassa.


Ajan mittaan yhteishenkemme ja asenteemme kasvoi entisestään. Porukan mahtava motivaatio huomattiin ja joukkueen hienoinen sekopäisyys tuli esille. Joukkueessamme ketään ei jätetä yksin, kaikki otetaan aina mukaan ja yhdessä läppä lentää. Treeneihin on aina mukava tulla, ja huonoinakin päivinä lähdemme sieltä hymyssä suin.
Pelit SM-sarjassa ovat olleet kovia ja opettavaisia. Reissut ympäri Suomea ovat kasvattaneet meitä joukkueena yhteen ja antaneet meille arvokkaita kokemuksia. Pelien tappiot ovat opettaneet meitä käsittelemään pettymyksiä, ja ennen kaikkea kohtaamaan pettymykset yhdessä joukkueena.

Olemme kehittyneet sekä yksilöinä, että joukkueena ja saaneet viettää aikaa yhdessä mahtavassa seurassa. Erityismaininnat pistepörssin seitsemännettä sijaa pitävälle Juuli Aspbäckille 11+4 pistein kolmessatoista pelissä. Kapteenille Alisa Hakaselle, joka on hienosti johtanut joukkuetta läpi kauden mahtavalla esimerkillään ja kiven kovalla taistelun tahdollaan. Maalivahdille Siiri Honkelalle, joka piti usein joukkuetta pystyssä hienoilla torjunnoillaan.


Pelaajat haluavat kiittää valmentajia Milla Laihoa ja Martti (Mara) Luotoa, huoltaja Tommy (Paksu) Enholmia ja jojo Miia Unkuria mennestä kaudesta. Miia on järjestänyt meille viihdykettä ja pitänyt meidät onnistuneesti hengissä pelireissuilla.
Kiitos vanhemmille, kannustajille ja sponsoreille, olette olleet korvaamattomia.

🧡🧡🧡