Miehet esittelevät kauden 2020-21 joukkuettaan Suomen Cupissa

Noin puoli vuotta on kulunut siitä, kun Oranssit ovat viimeksi olleet tositoimissa. Lauantaina on se päivä, kun tämä pitkä odotus vihdoin päättyy. Jos on aikaa kulunut, niin paljon on tapahtunut myös Suomisarjaan nousseen joukkueen pelaajistossa. Aikanaan opiskelujen perässä Vaasaan ja Oransseihin tullut Arttu Turunen sai opintonsa pakettiin ja matkasi takaisin pääkaupunkiseudulle. Vaasalaisista opinnot taas vievät Aleksi Ollin pois Vaasasta, joten miestä ei ainakaan tällä erää nähdä Oransseissa. Ykkössentterinä kaksi viimeistä kautta operoinut Niklas Paul taas jatkaa pelaamistaan Rangersin Divarijoukkueessa. Nikken kanssa oli sovittu jo jatkosta, mutta korona pysäytti herran opinnot Vaasassa seinään ja mies päätti jäädä kotiseudulleen Espooseen. Puolustuksessa luutinut Janne Ojala jatkaa pelejään alasarjoissa. Toisena maalivahtina viime kaudet pelannut Kristian Österman ei hänkään jatka joukkueessa.

Lähteneiden tilalle on saatu kosolti uusia mielenkiintoisia pelaajia. Tulijoiden aiempia seuroja ovat mm. TPS, Happee, Koo-Vee, GrIFK ja FBC Remix. Kokemusta on pääasiassa junioripuolelta, jossa on kertynyt SM-mitaleitakin.

Lauantaipäivä pyörähtää käyntiin oranssien osalta klo 11.00 ja vastustaja on viime kaudelta tuttu FBC Remix. Ottelun jännitteitä nostaa se, että kaksi isokyröläisten tukipilaria (Ilkka Salonen ja Jere Koskela) siirtyivät vaasalaisten riveihin. Tämän pelin lopputulos määrittää miten Oranssien pelit päivällä jatkuvat. Kaksi muuta joukkuetta ovat Jeppis FBC sekä SB Paapat. Näiden otteluparien voittajat kohtaavat klo 14.30 ja voittaja jatkaa Suomen Cupin seuraavalle kierrokselle. Häviäjä saa vastaansa avauspelien häviäjien voittajan ja sen pelin voittaja pääsee myös jatkoon.

Tulkaahan lauantaina katsomaan mikä on Oranssien syyskunto ja samalla voitte nähdä mm. Puolan väreissä nuorten MM-kisoissa esiintyneen pelaajan. On myös mahdollista, että päivän aikana nähdään paikallispeli rakkaan vastustajan SB Paapat kanssa. Paljastetaan vielä sen verran, että vaasalaisten kokoonpanosta löytyy useampi oma (B) juniori.