Miesten edustus sunnuntaina Ilmajoelle – kokoonpanossa muutoksia

SB Vaasan miesten edustusjoukkue kohtaa sunnuntaina vieraskentällä fuusiojoukkue ISB/Team Atrian. Ottelu alkaa Ilmajoki-hallilla kello 15:00.

ISB/Atrian riveissä pelaa paljon kokeneita pelaajia. Eero Rahnastolla, Tero Koskilammilla ja Arto Roumiolla on kokemusta Divaristakin. Ensiksi mainittu on mättänyt vuodesta toiseen kovia tehoja kakkosdivarissa mm. ISB:n ja MLT:n paidassa.

ISB:n kotihallissa on hieman tavanomaista pienempi kaukalo ja varsin liukas ja pomppuinen parketti. Kyseessä on joukkueelle kauden toinen kotiottelu. Edellisessä kotipelissään se kaatoi FBC Remixin viimeisen sekunnin osumalla 9-8. Avauskierroksella kaatui ennakkoon kärkipäähän veikkailtu MLT rankkareiden jälkeen.

SB Vaasan edellinen ottelu ei sujunut suunnitelmien mukaan. SB Kauhajoki haki kaksi pistettä jatkoaikavoiton myötä. Päävalmentaja Ilkka Kittilän mukaan nyt onkin aika kohennusliikkeelle.

– Ei murehdita menneitä, vaan lähdetään hyvällä asenteella hakemaan vieraskentältä pisteitä. Pelin luonne voi jonkin verran muuttua, sillä Ilmajoki on haastava paikka varmasti jokaiselle vierasjoukkueelle. Pitää olla todella valmiina kamppailemaan heti alusta aivan loppuun saakka, Kittilä kommentoi.

Kauden ensimmäisessä kolmessa ottelussa SB Vaasan syömähammas on ollut joukkueen ykköskenttä. Nico Hagelberg on nakuttanut yhdeksän tehopistettä, Kaius Klemetti kahdeksan, Niklas Paul seitsemän, Olli Puputti kuusi ja Kim Sand viisi. Viime ottelussa senkin peli hieman yski. Tähän peliin on tulossa kokoonpanomuutoksia useastakin syystä.

– Olli Puputti, Markus Rintamäki ja Tomi Vuorinen ovat varmuudella tästä pelistä poissa. Alustavassa kokoonpanossa on lisäksi yksi kysymysmerkki, jonka pelikunto selviää vasta sunnuntaiaamuna. Se vaikuttaa tietenkin rosterin rakentumiseen.

– Muokkaamme kokoonpanoa isommin muistakin syistä. Joukkueen kanssa on sovittu tietyt arvot toiminnalle, joiden kautta me aiomme ja haluamme menestyä. Niitä tulee noudattaa niin pelaajien kuin valmennuksen ja nyt lähdemmekin rohkeasti kokeilemaan hieman uudenlaista lähestymistapaa pelille, Kittilä kommentoi.

SB Vaasan alustava kokoonpano ISB/Atria-otteluun:

Oikarainen-Paul-Luhta
Hagelberg-Sand C

Klemetti-Ikkala A-Korpi
Pukkinen A-Olli

Ahtilinna-Lehtoranta-Karlström
Peräsalo-Björkman

Maalissa Mikkonen

Penkillä: Österman MV, Ylinen, Jåfs, Laukkonen