Pääyhteistyökumppanit

Facebook

SB Vaasa

2 viikkoa sitten

SB Vaasa

Tällä kaudella debyyttinsä ja avauspisteensä niin Salibandyliigan runkosarjassa kuin playoffeissakin SPV-paidassa tehnyt SB Vaasan kasvatti Riku Hakanen on valittu U19-poikien MM-kisajoukkueeseen! Kisat pelataan Kanadan Halifaxissa toukokuussa.

Tällä kaudella Hakanen on pelannut eniten pelejä B-junioreiden SM-sarjassa dominoiden sarjan pistepörssiä, mutta tehnyt melko läjän pisteitä myös A-nuorten SM-sarjassa ja merkkauttanut pelejä ja muutamat tehopisteet myös miesten liigassa.

SB Vaasa onnittelee Rikua valinnasta kisajoukkueeseen ja toivottaa isosti tsemppiä MM-kultajahtiin!

Lue lisää valinnoista: paakallo.fi/2019/04/suomi-julkaisi-kokoonpanonsa-u19-poikien-mm-kisoihin-katso-pelaajalista/
... Lue lisääVähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

3 viikkoa sitten

SB Vaasa

Santeri Uusi-Laitila ja Elias Nyman valittiin U-16 maajoukkueeseen Tsekkiin. Pojat ovat tällä kaudella pelanneet SM-sarjaa Jymy-SPV yhdistelmäjoukkueessa, viime kaudella herrat kantoivat meidän C2 SM-joukkuetta.

SB Vaasa onnittelee molempia poikia valinnasta. Ison työn olette tehneet 💪
... Lue lisääVähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Twitter

#SBPaapat jatkaa Cupissa kahdella voitolla, mutta @SBVaasaM1 näytti jo paljon paremmalta kun vastus koveni. Tulee mielenkiintoinen #PohjanmaanDerby toisesta jatkopaikasta klo 18. #salibandy

Ensimmäinen #salibandy #suomencup -ottelu takana. Zaragoza (4-div) kaatui 8-2.
Maalit:
Paul x 3
Hagelberg x 2
Ylinen x 2
Pukkinen

14:30 vastaan asettuu Paapat @KorsholmArena

MYYDÄÄN hyväjalkainen, mutta heikkosihtinen sniperi. Tarjoukset voi laittaa toimiston meiliin. Myös vaihto mahdollinen, huonotkin ehdotukset huomioidaan #salibandy

Lataa lisää...