Perheen aivan pienimmät pääsevät alkuun joko SB Vaasan järjestämässä perhesählyssä (yhdessä vanhemman kanssa) tai salibandykoulussa. Vähän varttuneemmille tarjonta löytyy SB Vaasan ikäluokkajoukkueista.

Sinulle löytyy harrastuspaikka siis syntymävuotesi mukaisessa ikäluokassa (esim. poika syntynyt vuonna 2004, ikäluokka P04 tai tyttö syntynyt 2001, ikäluokka T01).

Seuran yleisohjeistuksena on, että alakoulun loppuun asti jokainen pelaa ja harjoittelee oman ikäistensä kanssa. Lisäpelejä ja harjoituksia voi hakea vanhemmista, jos valmennus katsoo sen tarpeelliseksi, mutta kotijoukkue on se oma ikäluokka. Poikkeukset tähän katsotaan yhdessä seuran kanssa.

Katso alhaalta sinulle sopiva vaihtoehto ja tule mukaan SB Vaasaan.

Juniorijoukkueisiin kuuluu 1999-2012 syntyneet pojat ja 2000-2011 syntyneet tytöt. Tätä vanhemmat kuuluvat aikuisjoukkueiden piiriin ja heidän kannattaa olla yhteydessä aikuisjoukkueiden yhteyshenkilöihin tai ilmoittautua miesten tai naisten harrasteryhmiin, jos tosissaan kilpaileminen ei ole se juttu. Tätä nuoremmat kuuluvat kerhotoimintaan, joko salibandykoulut tai perhesähly.

Jos haluat osallistua miesten harrastesählyyn, pääset ilmoittautumaan siihen tästä.  Naisten harrasteryhmään voit ilmoittautua tästä. 

TERVETULOA

Uusi pelaaja