Saako viiden ottelun voittoputki jatkoa?

SB Vaasan miehet pääsevät etelän tuplapeliviikonloppuun mukavassa viiden ottelun voittoputkessa. Lauantaina jatkoa voittoputkella haetaan M-Teamin kotikaukalosta ja sunnuntaina kohdataan EräViikingit Akatemia.

”Kovat pelit edessä. M-Team on onnistunut välttämään niin usealle liigasta tippuneelle joukkueelle käyneet käynnistymisvaikeudet. Siitä menee varmasti iso sulka kokeneen valmentajan Mika Heinosen hattuun”, vaasalaisten luotsi Jani Lipsanen näkee.

Jobinpostia vaasalaisille tuo Valtteri Pajusen loukkaantuminen. Blue Fox ottelussa tapahtunut murtuma jalkapöydässä pitää tärkeän puolustajan sivussa useita viikkoja.

”Fate kävi leikkauksessa ja jalka on kipsissä nyt ainakin viitisen viikkoa vielä. Sen jälkeen katsotaan miten jalka on lähtenyt parantumaan, mutta ihan lähiaikoina miestä ei peleillä nähdä”, Lipsanen kertoo.

Pajusen lisäksi loukkaantuneiden puolustajien listaa täydentää Arttu Honkonen. Samir Mountassir palaa pelaavaan kokoonpanoon viikonloppuna, mutta on lähtökohtaisesti mukana vain varamiehenä.

”Mirrin kanssa ei haluttaisi kiirehtiä, mutta hän on nyt treenannut mukana pari viikkoa enemmän tai vähemmän täysipainoisesti ja jalka tuntuu hyvältä. Pelimies itse olisi täynnä virtaa hypätä mukaan.”

Kaius Klemettin on ainakin lauantaina sivussa kokoonpanosta sairastumisen vuoksi. Muuten vaasalaiset pääsevät matkaan täyden rosterin voimin.

”Kaksi pelaavaa jengiä vastassa ja meille taas pitkästä aikaa vähän pidempi reissu yhdessäoloa. Yritetään käyttää viikonloppu mahdollisimman hyvin hyväksi, että peli menee eteenpäin ja joukkue hitsautuu entistä paremmin yhteen”, Lipsanen sanoo.