Sählykerho 2008-2009 syntyneille pojilla alkaa

SB Vaasalta on jonkin verran kyselty mahdollisuutta harrastaa salibandya ilman kilpailua. Toisaalta esiin on noussut myös tarve saada uusille pelaajille yksilöityä taitoharjoittelua, joilla kurotaan eroa kiinni jo pidempään pelanneisiin. Aloitamme kokeilun, jossa yritämme osua kahteen kärpäseen yhdellä iskulla. Aloitamme kerran viikossa pidettävän sählykerhon.

Sählykerho on tarkoitettu 2008-2009 syntyneille pojille. Ryhmään ovat tervetulleita lapset, jotka harkitsevat salibandya harrastuksekseen. Ryhmän tarkoitus on toimia ensikosketuksena salibandyyn ja siellä pelaamisen lomassa opetellaan myös perustaitoja. Mikäli pelaaja osoittaa kiinnostusta ikäluokkatoimintaa kohtaan, siirretään hänet ikäluokkajoukkueeseen, kun perustaitoja on ehditty vähän hioa.

Ryhmässä voi olla myös lapsia, joita ikäluokkatoiminta virallisine otteluineen ei kiinnosta. Tässä ryhmässä tekemisen keskiössä on hauskuus.

Toiminnan hinta on 150€ / toimintakausi. Toimintakausi kestää marraskuusta toukokuuhun. Mikäli pelaaja siirtyy kesken kauden ikäluokkajoukkueeseen, hän ei joudu enää erikseen seuramaksua suorittamaan, mutta joukkuemaksut tulevat pelaajalle maksettavaksi joukkueen sopimuksen mukaan. Noudatamme 30 päivän ilmaista kokeiluaikaa.

Sählykerho kokoontuu tiistaisin 20.11 alkaen klo 16-17 Vamia Sampon liikuntasalissa Sepänkyläntiellä.

Ilmoittautumaan pääset tästä