HIIHTOLOMALEIRI 2024

Nyt on mahtava tilaisuus laittaa kikat kuntoon hiihtolomaviikolla! Osaavat ohjaajat pitävät huolen siitä, että lavat ovat kuumina loppukauden peleissä. Ohjaajina leirillä toimivat edustuksen Joona Kukko ja Eero-Tapio Sormunen sekä muut pelaajat.

Leiri järjestetään Vamia Hansan koululla ja sen lähimaastossa hiihtoloman arkipäivänä 28. helmikuuta. Leiri pidetään kello 9-15. Lapsen voi tuoda arkiaamuisin kello 8 alkaen ja vastaavasti iltapäivisin hakea viimeistään kello 16.

Hiihtolomaleiri on tarkoitettu 7-13 vuotiaille. Ilmoittautuneet jaetaan iän ja tason mukaan ryhmiin, jotta kaikki pelaajat saavat harjoitella ja pelata sopivassa ympäristössä. Leirin aikana ohjaajat voivat siirtää pelaajia ryhmästä toiseen, mikäli se olisi pelaajan kannalta järkevää ja ennen kaikkea pelaaja niin haluaa. Ilmoittautujien määrä voi vaikuttaa ryhmiin. Leiri pidetään, jos osallistujia saadaan minimissään 15.

Leirin hinta on 49e. Hinta sisältää salivuorot, ohjauksen sekä lounaan. Huom! Leiri ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen leirille tapahtuu Myclubin kautta. Lasku lähetetään sähköpostitse heti kun vähimmäismäärä ilmoittautujia on kasassa. Tarkemmat tiedot leiriohjelmasta lähetämme osallistujille ennen leirin alkua. Ilmoittautuminen on sitova.

Nyt vaan nopeasti sana kiertämään, jotta saadaan lapset hiihtolomalla liikkumaan ja nauttimaan salibandyn riemusta hyvässä porukassa!

ILMOITTAUTUMISLINKKI: https://sbvaasa.myclub.fi/flow/events/6750613

Lisätietoja leiristä toimisto@sbvaasa.fi