SB Vaasa aloittaa sählykerhon 2005-2007 syntyneille, liity mukaan

Kokeilemme seurassa meille uudenlaista toimintamallia, sählykerhoa. Sählykerho on tarkoitettu lapsille, jotka eivät ole osallistuneet aktiivisesti seuratoimintaan salibandyssä tai muissa lajeissa. Lapsi on saattanut viivästyttää seuratoimintaan liittymistä ja kynnys liittyä onkin saattanut vuosien saatossa kasvaa liian suureksi. Toimintaan ovat tervetulleita myös pelaajat, jotka ovat kokeilleet urheilemista seuroissa, mutta jotka eivät ole kokeneet toimintaa ikäluokkajoukkueissa mieleiseksi.

Sählykerho on tarkoitettu 2005-2007 syntyneille lapsille sukupuolesta riippumatta. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa Suvilahden koululla. Toiminta suunnitellaan sellaiseksi, jossa jokainen saa olla oma itsensä ja toteuttaa itseään oman parhaansa mukaan. Harjoitusten sisältö koostuu peleistä, joista osa voi olla muita kuin salibandyyn liittyviä.

Toiminta sopii lapsille, jotka haluavat harrastaa liikuntaa ilman suuria tavoitteita tai totisuutta. Ryhmän kantava teema on hauskanpito.

Sählykerhon hinta on 150€ (lokakuu-toukokuu) ja se pitää sisällään vakuutuksen, harjoitustilan sekä ammattimaisen ohjaajan. Ohjaajana toimii liikuntaneuvojaksi valmistuva Jesse Ekman som är helt tvåspråkig. Harjoitusvuoro on keskiviikkoisin 17:45 – 19:00 Suvilahden koulun liikuntasalissa.

Toimintaan voit ilmoittautua tästä

Ilmoittautuneille lähetetään lasku ilmoittautumisen yhteydessä. Laskussa on 30 päivän maksuaika, joka on samalla toimintaan tutustumisaika. Mikäli päätätte jäädä pois toiminnasta tuon tutustumisjakson aikana, ilmoittakaa siitä sähköpostitse toimistollemme toimisto@sbvaasa.fi. Mitätöimme laskun. Mikäli päätätte jatkaa toiminnassa, teidän ei tarvitse siitä enää erikseen ilmoittaa.