SB Vaasa aloittaa yhteistyön yökerhona toimivan Roskan kanssa

SB Vaasa ja Restamax-konserniin kuuluva yökerho Roska ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyön tavoite on parantaa SB Vaasan kotiotteluiden oheistoimintojen tasoa sekä tuoda Roska-yökerhoa tutummaksi potentiaalisille asiakkaille.

Yhteistyön seurauksena SB Vaasan kotiotteluissa musiikin soittamisesta vastaa jatkossa Roskan omat deejiit. SB Vaasan toiminnanjohtaja Jukka Leino on innoissaan uudesta kumppanista. – Salibandyn suurin seuraajakunta on melko nuorta porukkaa. Urheilutapahtumissa on totuttu kuulemaan Thunderstruckia ja Eye of the Tigeria jotka kyllä uppoavat meihin vähän vanhempiin, mutta nykynuorten musiikkimaku myös urheilupiireissä on päivittynyt ajan myötä. Tähän me saamme vastattua nyt ihan uudella tavalla kun musiikin soitosta tulee vastaamaan henkilöt, jotka tietävät tasan tarkkaan minkälainen musiikki nykypäivänä uppoaa. Uskon, että tästä tulee huippujuttu ja saadaan parannettua merkittävästi ottelukokemusta.

Myös Roskan ravintolapäällikkö Matti Luoma on tyytyväinen alkavaan yhteistyöhön. – Salibandy on lajina todella nopea ja se vaatii meidän soittajilta varmasti vähän totuttelua, että mihin väliin mitäkin kannattaa laittaa vai kannattaako. Salibandyn katsojaprofiili sopii hyvin meidän kohderyhmään ja meillä on vahva usko, että tästä saadaan molempia osapuolia hyödyntävä yhteistyö. Tämähän on vasta yhteistyön alku. Uskon, että tässä on paljon mahdollisuuksia laajentaa yhteistyötä tulevaisuudessa. Odotamme innolla tämän alkua.

Roska hoitaa musiikkipuolen jo tulevana perjantaina pelattavassa ottelussa SB Kauhajokea vastaan. Uuden yhteistyön kunniaksi tarjoamme kaikille 5.10 pelattavan SB Vaasa – SB Kauhajoki ottelun katsojille ilmaisen sisäänpääsyn Roskaan.