SB Vaasa ja Nibacos mittelevät koko seuran voimin

SB Vaasa ja kokkolalainen salibandyn erikoisseura Nibacos ovat sopineet kokeilevansa seuraotteluviikonloppua tarkoituksenaan tehdä siitä vuosittainen perinne. Seuraotteluissa seurojen eri ikäluokat niin tytöissä, kuin pojissakin kohtaavat toisensa .Elokuun tapahtumissa kohtaavat seurojen ikäluokat E-junioreista ylöspäin, päättyen aina miesten ja naisten edustusjoukkueiden väliseen kohtaamiseen. Syyskuun tapahtumassa kohtaavat puolestaan seurojen F- ja G-juniorit.

Elokuun kamppailuissa toinen seura järjestää tyttöjen ja naisten ottelut, toisen seuran järjestäessä poikien ja miesten ottelut. Tyttöjen ja poikien järjestämisvastuut vaihtuvat vuosittain. Ottelut on tarkoitus pelata saman viikonlopun eri päivinä. Tulevan elokuun pelit pelataan tyttöjen ja naisten osalta lauantaina 10.8 Kokkolassa ja poikien ja miesten osalta sunnuntaina 11.8 Vaasassa. F- ja G-junioreiden pelit ovat aina sen seuran järjestettävänä, joka järjestää tyttöjen ja naisten pelit. Tämän syksyn ottelut pelataan lauantaina 21.9 Kokkolassa.

SB Vaasan toiminnanjohtaja Jukka Leino näkee tapahtumassa paljon hyvää. Tässä on lainattu ideaa yleisurheilun Suomi – Ruotsi -otteluilta. Mielestäni on mahtavaa järjestää tällainen tapahtuma, jossa seuran eri joukkueet pelaavat yhteiseen pussiin. Vaikka kilpailu ei olekaan mikään ”veren maku suussa” tehtävä, niin kyllähän jokainen haluaa aina pelin voittaa. Uskon tällaisen kasvattavan seurahenkeä molemmissa seuroissa sekä lisäävän seurojen välistä yhteistyötä alueellamme. Olen myös erittäin iloinen, että Nibacos halusi lähteä tähän mukaan ja tehdä tästä vuosittaisen perinteen. Meillä ja heillä on lopulta aika paljon yhteistä ja saamme varmasti tiukkoja ja tasaisia otteluita aikaan.