SB Vaasa käyttää TPS-pelin hyväkseen, tehdäkseen hyvää.

SB Vaasa sai cupin arvonnassa toissa viikolla mieluisia uutisia, kun arpa toi Turun Palloseuran, eli tutummin TPS:n vastustajaksi. TPS on Suomen tunnetuimpia urheilubrändejä ja se tunnistetaan yli lajirajojen. Lisäksi TPS:n salibandyjoukkue on vieläpä erinomaisen kova ja nimekäs. Viime kaudella SM-finaaleissa Classicille taipuneessa ryhmässä pelaa muun muassa tuplamaailmanmestarit Lauri Stenfors ja Miko Kailiala sekä viime kisoissa kultaa huuhtomassa ollut kolossimainen Mikko Hautaniemi.

Mikko Hautaniemi (mustapaitainen oikealla) on TPS:n paras pistemies tehoin 8+6 10 ottelussa
© Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

TPS-ottelusta tulee varmasti hieno tapahtuma ja se on myös erinomainen paikka tehdä hyvää. Muutama viikko sitten saimme lukea, kuinka Vaasaan on perustettu uusi hyvää tekevä yhdistys Wasa Stars. Yhdistyksen tarkoituksena on kerätä rahaa ja jakaa sitä vähävaraisille vaasalaisille urheilijoille harrastamisen mahdollistamiseksi. TPS-pelin luoma kasvanut mielenkiinto on erinomainen paikka auttaa Wasa Starsin alkutaipaletta ja päätimme hyvin nopeasti tehdä jonkin tempauksen, jolla voimme olla mukana Wasa Starsin tukemisessa, kertoo SB Vaasan toiminnanjohtaja Jukka Leino tapahtuman taustoista.

SB Vaasa pelaa TPS-ottelun erityisissä teemapaidoissa, jotka tullaan huutokauppaamaan ottelun yhteydessä ja joiden tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Wasa Starsille. Haluamme saada aikaan mahdollisimman suuren potin ja siksi avaamme huutokaupan Facebook -kanavallamme jo perjantaina 15.11 klo 10. Paidoista voi jättää sitovia ennakkotarjouksia joko suoraan Facebook-päivityksen kommenttikenttään, tekstiviestillä numeroon 045 8022 855 tai sähköpostilla osoitteeseen jukka.leino@sbvaasa.fi  Itse pelipäivänä jatkamme ottelun erätauoilla huutokauppaa niistä hinnoista, joihin ennakkotarjouksilla on päästy. Tässä olisi erinomainen paikka niin yksityisille kuin yrityksillekin olla mukana tukemassa vähävaraisten harrastamista.

Tällaisen teemaottelun järjestämisessä yhteistyökumppanit ovat kullanarvoisessa asemassa ja tähän otteluun mukaan lähtikin mukavasti uusia ja vanhoja kumppaneita. Erittäin suuret kiitokset ottelun kumppaneille Niemibussille, Fat Pipelle, Prismalle, Tähtipisteelle, Siipiweikoille, MyChromelle, Isännöinti Mäkiselle ja Roachille.

Liput otteluun voit ostaa täältä.