SB Vaasan COVID-19 tilanneraportti päivitetty 8.10.2020

SB Vaasan miesten edustusjoukkueessa todettiin yhdellä pelaajalla korona. Hän oli mukana joukkueen harjoituksissa 28. ja 29.9 jonka seurauksena koko miesten edustusjoukkue sekä harjoituksissa olleet viisi B-junioria asetettiin karanteeniin 12.10 asti. Kaksi karanteeniin joutuneista pelaajista kärsi flunssan oireista ja heidät on jälkikäteen testattu. Molempien testien tulos oli negatiivinen.

Edustusjoukkueen karanteenin vuoksi luovuimme Suomen Cupin paikasta ja luovutimme jatkopaikan MLT:lle jota vastaan meidän oli tarkoitus pelata. Suomisarjan vierasottelu SalBaa vastaan siirrettiin ja uusi peliajankohta on itsenäisyyspäivänä 6.12 klo 17. Peli pelataan Rauman Kauppaoppilaitoksen salissa.

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta teki 5.10 vahvoja suosituksia ja suoria kieltoja jotka vaikuttavat myös urheiluun. Vielä on epäselvää pystytäänkö 23.10 kaavailtu Suomisarjan ottelu Blue Fox vs SB Vaasa pelaamaan suunnitellusti vai pitääkö tämäkin ottelu siirtää. Tiedotamme asiasta kun tiedämme enemmän.

Young Boys ja B-pojat omaehtoisessa karanteenissa

Miesten 2-joukkue Young Boys sekä B-juniorit ovat omaehtoisessa karanteenissa 11.10 saakka. Asiassa konsultoitiin Vaasan kaupungin tartuntatautien johtavaa ylilääkäriä Heikki Kaukorantaa, joka antoi asiasta kirjallisen suosituksen. Tämän seurauksena Young Boysin 9.10 pelattavaksi kaavailtu ottelu SPV 2 vastaan siirretään myöhempään ajankohtaan. Myös Young Boysin kaavailtu paikallisottelu Amerikaartoa vastaan tullaan hyvin suurella todennäköisyydellä siirtämään myöhempään ajankohtaan, johtuen Vaasan sisäisistä rajoituksista. B-poikien ottelutoimintaan omaehtoisella karanteenilla ei ole vaikutusta.

Naisten edustusjoukkueessa koronatartunta, joukkue ei altistunut

Naisten edustusjoukkueen pelaajalla on todettu COVID-19 tartunta. Pelaaja ei ole altistanut muuta joukkuetta, eikä joukkuetta ole asetettu karanteeniin.