Junnuliiga


Junnuliiga on Vaasassa järjestettävä salibandyn harrastesarja, joka on tarkoitettu 2014-2017 syntyneille tytöille ja pojille. Turnauksiin voi osallistua kaveriporukat, toisten lajien joukkueet, muiden seurojen salibandyjoukkkueet, koululuokat jne.

Voit tulla mukaan tyttö- tai poikajoukkueena, voit halutessasi pelata myös sekajoukkueella, jossa on kummankin sukupuolen edustajia. Sarjamuotoja on kaksi 3v3 sarja (3+1 per joukkue kentällä) ja toinen 4v4 sarja (4+1 per joukkue kentällä). Yhden pelaajista tulee olla maalissa. SB Vaasalla on lainaksi maalivahdin varusteita sekä liivejä, joilla joukkueesi erottuu vastustajasta. Pienimmillään voit siis osallistua, vaikka pelaajia olisi vain 5.

Osallistuminen on helppoa. Turnauksiin avataan ilmoittautuminen kolme viikkoa ennen turnausta. Sitoudut vain yhteen turnaukseen kerrallaan. Osallistuaksesi sinulla tulee olla riittävä määrä pelaajia, joista yksi on valmis menemään maaliin sekä aikuinen, joka vastuussa ryhmästä turnauksen ajan.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 6 päivää ennen turnausta. Sen jälkeen teemme turnausohjelman ja lähetämme sen yhteyshenkilön sähköpostiin viimeistään viisi (5) päivää ennen turnausta. Turnaukset pelataan aina lauantaisin klo 9-18 välisenä aikana. Pelipaikkana toimii Isolahden koulu ja varana Urheilukeskus. Yksittäisten tunausten pelipaikka kerrotaan otteluohjelmassa.

Turnauksissa on aina mukana SB Vaasan vastaavien ikäluokkien joukkueita, niin tyttöjä kuin poikiakin.

Mitäkö maksaa? Ei mitään, ingenting. Kerää porukka kasaan ja lähde pelille. SB Vaasa hoitaa peleihin tuomarit ja toimitsijat. Turnauksissa kahvio.

Pelipäivät

9.9 (Ilmoittautuminen auki sunnuntaihin 3.9 klo 18:00)

14.10 (Ilmoittautuminen auki  sunnuntaihin 8.10 klo 18:00 )  

X.11 (Ilmoittautuminen auki  X - X )

X.12 (Ilmoittautuminen auki  X - X )

X.1 (Ilmoittautuminen auki  X - X )

X.2 (Ilmoittautuminen auki  X - X )

X.3 (Ilmoittautuminen auki  X - X )

X.4 (Ilmoittautuminen auki  X - X )

Loput turnaukset julkistetaan, kun liiton sarjojen ohjelmat ovat selvillä.

Lisäkysymysten kanssa ottakaa yhteyttä. 
Mikael Aromaa
040-6507573
mikael.aromaa@sbvaasa.fi


Ilmoittautuminen