Kausimaksuhinnasto


Kausimaksun perusta

Kausimaksulla katetaan joukkueen toiminnasta aiheutuvat peruskulut sekä seuramaksut. Kausimaksujen ulkopuolelle erikseen laskutettaviksi kustannuksiksi kuuluvat pelaajan tilaamat tekstiilit, pelaajalisenssi sekä vieraspeleistä mahdollisesti aiheutuvat matka-, majoitus- ja ruokailukulut. Lisäksi budjetin ulkopuolisena maksuna laskutetaan mahdollisten kauden ulkopuolisten turnausmatkojen kustannukset.

Kausimaksulla katetaan:

 • Harjoitus- ja ottelutilojen vuoromaksut 
 • Sarjamaksut Salibandyliitolle osallistuttujen sarjojen mukaisesti
 • Seuran pelaajakohtaisen jäsen- ja seuramaksun
 • Tuomarimaksut
 • Toimihenkilöt
 • Joukkueen pankkimaksut
 • Valmennustyökalut

Kausimaksut laskutetaan 2-5 erässä ikäluokasta riippuen. Tarkemmat tiedot saat oman joukkueesi joukkueenjohtajalta.

Uudet pelaajat voivat aina kokeilla kuukauden ilman sitoumuksia ja maksuja.

Maksamattomat kausimaksut

Mikäli pelaajalla on kaksi tai useampi erä kausimaksusta maksamatta, asetetaan hänet peli- ja harjoittelukieltoon siihen saakka, kunnes maksut ovat hoidettu. Mikäli maksuja ei tästä huolimatta makseta, siirrämme saatavat perintään.

Vaikeuksia maksaa kausimaksu

Mikäli sinulla on tilapäisesti vaikeuksia maksaa kausimaksuja, ole yhteydessä oman joukkueesi joukkueenjohtajaan ja sovi maksuaikataulusta. Olemme joustavia maksujen suhteen.

Mikäli sinulla on pidempiaikaista hankaluutta saada maksuja maksetuksi, voit anoa seuralta avustusta kausimaksuihin lähettämällä sähköpostilla lyhyen kuvauksen tilanteestasi sekä kenen pelaajan maksuista on kyse. Alennusta voidaan myöntää 20-50% riippuen tilanteesta. Alennusta voi saada ainoastaan kausimaksuun, joukkueen matkustus- tekstiili tms kuluihin alennusta ei myönnetä. Avustusta voit hakea joko toiminnanjohtajalta mikael.aromaa(at)sbvaasa.fi tai puheenjohtajalta rami.annila(at)sbvaasa.fi 
Pyyntöjä käsitellään luottamuksellisesti.

Lopettaminen kesken kauden

Ikäluokkapelaajat (P10-P19 ja T12-T16)
Pelaajan tai pelaajan kausimaksuista vastaavan huoltajan tulee informoida lopettamisesta kirjallisesti sähköpostilla joukkueenjohtajalle tai seuran toiminnanjohtajalle. Tämä päiväys määritellään lopettamispäiväksi. Jos lopettaneeksi ilmoitettu pelaaja kuitenkin osallistuu joukkueen toimintaan vielä tämän jälkeen, katsotaan lopettaminen alkavaksi siitä hetkestä, kun pelaaja ei enää ole osallistunut joukkueen toimintaan.

Koska urheiluharrastus ei ole myytävä palvelu tai tuote niin kausimaksut eivät automaattisesti pääty hetkellä jolloin lopettaminen tapahtuu. Pelaajakohtainen kausimaksu pohjautuu joukkueen yhteisiin kustannuksiin, jotka ovat jaettu tasan pelaajien kesken. Kesken kauden lopettavan tai siirtyvän pelaajan maksamattomat maksut voisivat siksi pahimmillaan nostaa muiden jatkavien pelaajien kausimaksuja tai laittaa seuran maksajan asemaan.  Tästä johtuen  pelaajan lopettaessa määräytyvät kausimaksut seuraavalla tavalla:

 • Mikäli joukkueelle on jo tulevan kauden kausimaksu ilmoitettu ja harjoittelu alkanut, mutta pelaaja lopettaa ennen kilpailukauden (pelien) peritään häneltä kausimaksuja 30%
  koko kauden kausimaksusta.
 • Jos pelaaja lopettaa  syksyllä kilpailukauden (pelien) jo alettua peritään pelaajalta kausimaksuja 70%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
 • Jos pelaaja lopettaa vuoden vaihtumisen jälkeen peritään pelaajalta kausimaksuja 100%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.

Jos pelaajalla on hoitamattomia velvoitteita seuraa tai sen joukkueita kohtaan, ei seura tule hyväksymään ko. pelaajan pelaajasiirtoa muihin SSBL:n seuroihin ennen kuin velvoitteet ovat hoidettu kuntoon.

Junnuliiga- ja kerho-ikäiset pelaajat (P7-P9, T10 sekä salibandykoulut)
Pelaajan tai pelaajan kausimaksuista vastaavan huoltajan tulee informoida lopettamisesta kirjallisesti sähköpostilla seuran toiminnanjohtajalle.

Voit kokeilla harrastusta 30 päivän ajan ilman sitoumuksia ja maksuja. Sen jälkeen kausimaksu laskutetaan kahdessa erässä perättäisinä kuukausina. Mikäli päätät lopettaa harrastuksen ennen kuin jompi kumpi laskuista on erääntynyt, mitätöimme laskun. Jo erääntyneet laskut tulee maksaa.

Ikäluokkien kausimaksut

Aikuisjoukkueiden, P16 ja T16  kausimaksutiedot saat joukkueenjohtajalta.

P14   800€
P13   735€
P12   550€
T12-14   485€
P11    550€
P10   480€
T10   450€
P9     450€
P8     300€
P7     250€
Salibandykoulu pojat              200€
Salibandykoulu tytöt               200€