JÄSEN-, HARRASTE- JA TOIMINTAMAKSUT SEKÄ VARAINHANKINNAT


 

JÄSENMAKSU 50€

Jäsenmaksun pelaaja maksaa ennen, kuin aloittaa kauden toiminnan seurassa. Mikäli pelaaja ei ole edelliseltä kaudelta ilmoittanut lopettavansa seurassa lasku lähetetään toiminnan alkaessa. Kilpaikäluokkien (U16-22) toiminta alkaa toukokuun alussa. Kilpaharraste- ja harrastejoukkueiden (U4-15) kaudet alkavat elokuun alussa. Jäsenmaksun laskuttaa seura. Helmikuun jälkeen kauden jäsenmaksu on 25€

Jäsenmaksulla katetaan seuran sekä joukkueiden taloushallinnolliset kulut.

Jäsenedut 2024-2025 päivittyy myöhemmin.

 

HARRASTEMAKSU

Harrastemaksun maksaa kaikki seuran junioripelaajat. Harrastemaksun laskuttaa seura ja se koostuu kuukausimaksuista, jotka laskutetaan 3kk jaksoissa. Kun pelaaja aloittaa toiminnassa hän maksaa ensimmäisenä laskutuskuukautena myös edellisen jakson mukanaolo kuukaudet.

Laskutuskuukaudet ovat kilpaikäluokissa (U16-22)  touko-, elo-, marras- ja helmikuu.

Kilpaharraste- ja harrastejoukkueissa (U4-15) laskutuskuukaudet ovat elo-, marras-, helmi- ja toukokuu, koska harjoituskausi alkaa vasta elokuussa. Toukokuussa maksetaan takautuvasti vain jakso 4 kuukausimaksut.

 

Jakso 1 (touko-heinäkuu)

Jakso 2 (elo-lokakuu)

Jakso 3 (marras-tammikuu)

Jakso 4 (helmi-huhtikuu)

 

Harrastemaksulla katetaan seuran henkilöstökulut ja toimistokulut sekä seuran ja joukkueiden ohjelmistot, valmentajakoulutukset, toimihenkilöiden pelipassit, vaatteet ja muistamiset sekä muut kulut kuten päättäjäiset, varusteet, pallot. Harrastemaksuja on pienennetty seuran hankkimilla tukirahoilla sekä varainhankinnalla.

 

TOIMINTAMAKSU

Toimintamaksun laskuttaa joukkue.

Toimintamaksuilla katetaan joukkueen mahdolliset valmentajakorvaukset (jos ei vanhempi valmentajana), harjoitustilamaksut, turnaus-, tuomari-, sarja-, matkustus-, yöpymis-, ruokailumaksut yms.

Toimintamaksujen eristä päättää joukkue.

 

VARAINHANKINTA

SB Vaasassa kaikki harrastajat osallistuvat seuran järjestämiin tavara-arpajaisiin. Harrastetoiminnan kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että jokainen harrastaja saa myytäväkseen 10kpl 5 euron arvoisia junnuarpoja. Junnuarpojen tuotto käytetään lyhentämättömänä juniori- ja harrastetoiminnan tukemiseen. Arpajaisiin osallistuminen ei ole vapaaehtoista.

Joukkueet tekevät omia varainhankintojaan kattamaan toimintamaksuun kuuluvia kuluja.

Uudet pelaajat voivat aina kokeilla kuukauden ilman sitoumuksia ja maksuja.

Maksamattomat kausimaksut

Mikäli pelaajalla on erääntynyt lasku eikä hän tai huoltaja ole sopinut asiaa seuran (jäsen- tai harrastemaksut) tai joukkueen (toimintamaksut) kanssa, asetetaan hänet peli- ja harjoittelukieltoon siihen saakka, kunnes maksut ovat hoidettu. Mikäli maksuja ei tästä huolimatta makseta, siirrämme saatavat perintään.

Vaikeuksia maksaa kausimaksu

Mikäli sinulla on tilapäisesti vaikeuksia maksaa kausimaksuja, ole yhteydessä oman joukkueesi joukkueenjohtajaan ja sovi maksuaikataulusta. Olemme joustavia maksujen suhteen.

Mikäli sinulla on pidempiaikaista hankaluutta saada maksuja maksetuksi, voit anoa seuralta avustusta kausimaksuihin lähettämällä sähköpostilla lyhyen kuvauksen tilanteestasi sekä kenen pelaajan maksuista on kyse. Alennusta voidaan myöntää 20-50% riippuen tilanteesta. Alennusta voi saada ainoastaan harrastemaksuun, joukkueen toimintamaksuun alennusta ei myönnetä. Avustusta voit hakea joko toiminnanjohtajalta mikael.aromaa(at)sbvaasa.fi tai puheenjohtajalta rami.annila(at)sbvaasa.fi 
Pyyntöjä käsitellään luottamuksellisesti.

Ikäluokkien harrastemaksut

2024-2025 päivittyy myöhemmin.