Syysloman kunniaksi Ruska -liikuntaleiri

SB Vaasa järjestää syysloman kunniaksi Ruska -liikuntaleirin. Leiri järjestetään OP-Arenalla ja on tarkoitettu ala- ja esikoululaisille. Leirin keston voi valita kolmesta vaihtoehdosta. Tarjolla on kolmen päivän leiri (ke-pe), kahden päivän leiri (ke-to tai to-pe) sekä yhden päivän leiri omavalintaisena päivänä. Leiri pitää sisällään liikuntaa eri muodoissa, niin sisällä kuin sään salliessa ulkonakin. Leirihintaan kuuluu ammattimainen ohjaus, lounas, välipala sekä tulevan talven varalle SB Vaasan pipo. Leirin vastuuohjaajana toimii SB Vaasan junioripäällikkö Jukka Peltonen, apuohjaajina Jesse Ekman som är helt tvåspråkig ja Jasmin Zeidan. Lisäksi leirillä on mukana SB Vaasan edustusjoukkueiden pelaajia.

Kenelle?
Esikoulusta (2012) alakoulun loppuun (2006). Jaamme leiriläiset kolmeen ryhmään lähtökohtaisesti iän mukaan, jolloin yksi ryhmä muodostuu eskarilaisista ja ekaluokkalaisista, toinen ryhmä 2-3 luokkalaisista ja kolmas ryhmä 4-6 luokkalaisista.

Koska, missä ja mihin hintaan?

Syyslomaviikolla 17.-19.10.2018. Paikkana toimii OP-Arena osoitteessa Matildantie 2 65610 Mustasaari.

Voit valita yhden kolmesta vaihtoehdosta:

  • Kolmen päivän leiri keskiviikko – perjantai. Hinta 80€
  • Kahden päivän leiri keskiviikko – torstai tai torstai – perjantai. Hinta 60€
  • Yhden päivän leiri keskiviikko, torstai tai perjantai. Hinta 40€

Leiripäivät alkavat klo 9 ja päättyvät klo 15. Paikalla on valvontaa 8:30 – 16:00 välisenä aikana.

Huom!

Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu. Huolehtikaa, että lapsellanne on joko salibandylisenssiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Allergiat:

Ruoka-allergiat tulee olla täytettynä myClubin jäsentiedoissa sille varattuun kohtaan.

Ilmoittautuminen, peruuttaminen ja leirin maksaminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä alla olevien linkkien kautta. Jos olet SB Vaasan jäsen valitse oikea leirivaihtoehto ja lisää myclub-tunnuksesi. Jos et ole ennestään SB Vaasan jäsen, täytä tietosi, muista ilmoittaa tässä myös mahdolliset allergiat. Ilmoittautumisen yhteydessä sinulle luodaan lasku automaattisesti. Peruutus tulee tehdä viimeistään viikko ennen leirin alkua, sen jälkeen leirimaksut hyvitetään vain sairastumistapauksissa sairaslomatodistusta vastaan.

Lisätietoja antaa Jukka Leino, puh. 045 8022 855 / etunimi.sukunimi(at)sbvaasa.fi

SB Vaasa pidättää oikeuden olla järjestämättä yksittäistä leiriä tai leirejä, mikäli osallistujamäärä jää liian alhaiseksi. Näissä tapauksissa SB Vaasa palauttaa jo maksetut osallistumismaksut viiden työpäivän sisällä peruutuksen ilmoittamisesta.