Tero Saaristo ratkaisi tunteikkaan ottelun SB Vaasalle

Kun ennen ottelua kuunneltiin Lasse Mäkisen vanhempien lähettämä kirje, annettiin minuutin aplodit kunnioituksesta Lasselle ja palkittiin Jesse Palmberg Lasse Mäkinen –kiertopalkinnolla. Oli selvää, että tunnetta ei ottelusta tule puuttumaan. Kun vielä ensimmäinen erä pelattiin Woodcuttersin vanhoilla pelipaidoilla, oli selvää, että jokainen vaasalaispelaaja haluaa ottelun voittaa.

Tunnetta ei tosiaan puuttunut, mutta tällä kertaa se toi peliin hieman ylimääräistä jännitystä. Se yhdistettynä rikkonaiseen harjoitusviikkoon, pakotti kaivamaan voiton avaimet raastamisesta ja puolustamisesta. Onneksi se resepti tällä kertaa toimi, kun höysteeksi saatiin vielä Mikael Aromaan mainio ottelu maalilla.

Loppulukemat vaasalaisille 4-3 (1-1, 1-1, 2-1).

Illan näyttävimmästä suorituksesta vastasi Lassen, eli ”Maalintekijän”, hengessä Tero Saaristo, jonka 2-1-neulamaali läpiajosta oli hienoa katseltavaa.

Saaristo nousikin illan tähdeksi iskemällä voittomaalin 4-3 Kevin Nylundin (0+2) poikittaissyötöstä. Kaksi muuta maalia menivät Pekka Kontturin paidassa ensimmäisen erän pelanneelle Arttu Turuselle ja Henry Backmanille.

Runkosarjaa on SB Vaasalla jäljellä neljä ottelua, joista kaikki pelataan vieraskentillä. Ensimmäinen koitos on jo huomenna sunnuntaina Limingan Niittomiehiä vastaan Kempeleessä.

Woodcuttersin pelipaitojen huutokaupat ja vapaaehtoiset pääsymaksut kerryttivät Pohjanmaan syöpäyhdistyksen saamaa pottia 2458,65 eurolla. Mainittava mm. 300 eurolla liikahtanut Woodcuttersin #88-paita ja 200 eurolla irronnut #97-paita.

Tapahtumasta ja lahjoituksista valtava kiitos kaikille paikalle päässeille.