Tiikerit jatkoi edustuksen vaikeaa kautta

Ei tuonut helpotusta Tiikereiden vierailu SB Vaasan viime aikojen heikompaan vireeseen. Nälkäinen vierasjoukkue haki pisteet maalein 7-10 (1-2, 3-4, 3-4).

”Varmasti pelissä on jotain hyvääkin, mutta vielä pyörii liiaksi mielessä vain ne huonot asiat. Varmaan joukkue vähän samassa mielentilassa. Ei saada tällä hetkellä ulos joukkueesta sopivan rentoa ja itsevarmaa suoritusta. Ehkä tässä ensi viikolla jätetään pelipuhe vähän vähemmälle ja keskitytään siihen, että muistetaan kuinka hyvin me tätä lajia osaamme parhaimmillaan pelata”, oranssien päävalmentaja Jani Lipsanen pohti neljän ottelun tappioputkessa.

Vaasalaisten tehokkain oli jälleen vahvaa kautta pelaava Kevin Nylund (2+1). Useamman kuin  yhden pisteet tekivät myös Tero Saaristo ja Jesse Palmberg (1+1) sekä Jyri Järvinen (0+2).

Neljää tappiota enemmän Lipsanen harmittelee sitä, että ne kaikki ovat tulleet kotikentällä. Ensi sunnuntaina on kuuden peräkkäinen kotiottelu ennen kolmen vierasottelun putkea. Tuolloin vastassa on Karhut, jolla vaasalaiset hävisivät Porissa kauden ensimmäisen ottelun