Vahva kolmannen erän alku takasi Torille voiton oranssipaidoista

Kaksi erää peli pysyi SB Vaasan suunnitelman kaltaisena. Vain Loviisan Torin vaarallista ylivoimaa ei onnistuttu saamaan kuriin. Kolmannen erän alussa pari onnekastakin maalia kotijoukkueelle hieman lamaannuttivat vaasalaisten peliä ja kirivaihde saatiin silmään vasta 5vs3-ylivoimalla. 4-3-kavennusta lähemmäs ei kuitenkaan päästy ja lopussa Tor pääsi kaunistelemaan lukemiksi 6-3.

”Ajatuksena oli pelata pudotuspelihenkinen ottelu ja valmistautumisessakin katsottiin Toria selvästi enemmän kuin muita vastustajia. Pari erää mentiin aikalailla niin kuin haluttiin, mutta sitten pari onnekasta maalia ja emme oikein toipuneet siitä”, harmitteli SB Vaasan Jani Lipsanen.

Tor oli vahvempi myös joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Vaasassa. Mikä teki Tor:sta niin vaikean vastuksen vaasalaisille?

”No molemmissa otteluissa ainakin Nordström onnistui maalilla todella hyvin. Lisäksi Tor on kyllä vaarallinen erikoistilanteissa ja pallollisessa pelissä. Ei onnistuttu realisoimaan kummassakaan ottelussa maalipaikkoja ja Tor oli ratkaisuhetkillä paikoissaan terävämpi. Pienistä asioista ottelut olivat kiinni”, Lipsanen pyöritteli.

Ottelun maalikooste.

Ottelun lehdistötilaisuus.