Voitot tasan Karhujen kanssa

Viime kauden Divari-finalisti Karhut ja SB Vaasa kohtasivat kahteen otteeseen viikonloppuna. Voitot menivät tasan 1-1, kun kumpikin joukkue oli vahvoilla kotikentillään. Karhut vei lauantaina 8-3 ja oranssipaidat sunnuntaina 7-6.

”Karhuista näkee, että vaihtuvuus on ollut suhteellisen pientä viime kauden jälkeen. Pelitapa on hyvin selkäytimessä”, SB Vaasan päävalmentaja Jani Lipsanen sanoi.

Molemmat joukkueet marssittivat vierasotteluihin normaalia junioripitoisemmat kokoonpanot.

Pukkisen Juuson lauantain alku oli vaikea, mutta sen jälkeen käyrä oli nouseva ja hän pääsi pelaamaan viikonloppuna melkeinpä kaksi täyttä ottelua, kun Järvisen Jyri jäi sunnuntaina alkuperäisestä suunnitelmasta sivuun jo melko alussa. Palkinnoksi petraantuneista otteista tuli hieno maalikin”, Lipsanen iloitsi.

Viikonlopun tehokkain vaasalaispelaaja oli kahteen otteluun tehot 5+2 iskenyt Kevin Nylund.

”Lauantaina Keken kentältä melko heikko esitys, mutta sunnuntaina olivat sitten taas selkeästi paras viisikko ja varsinkin tehokkain”, Lipsanen summasi.

Molemmat viikonlopun otteluista voi katsoa jälkikäteen SB Vaasan youtubesta.

Harjoitusottelut jatkuvat tulevalla viikolla torstaina Nurmossa Jymyn vieraana. Se on myös SB Vaasan harjoituskauden viimeinen ottelu ennen 23.päivän sarja-avausta ÅIF:n vieraana.