Gutz myynti

Hei pojat ja vanhemmat,

Suostuin viime viikolla lähtemään joukkueeseen mukaan joukkuejohtajan roolissa ja tulen seuraavan vuoden hoitamaan tätä tehtävää. Olen täysin uusi tehtävässä, mutta onnekseni minulla on kolme konkaria apuna ja tukena (Mika, Jukka ja Jari).

Nyt seuralle ja sitä myötä meille, on tullut Gutz-tuotteiden myynti ajankohtaiseksi. Tulen seuraavalla kerralla jakamaan pojille esitteet ja myyntilistat ja päätin, että jokainen poika/perhe myy (vähintään) 10 tuotetta. Tuotteista tuleva tulo on hyvä lisä kauden turnauksiin, joita mahdollisesti ja todennäköisesti tulee syyskaudella olemaan kaksi. Näistä enemmän heti sitten kun on paremmin tietoa.

Jossain vaiheessa syksyä tulemme varmaan pitämään treenien yhteydessä vanhempainillan, jossa käydään tulevaa pelikautta läpi. Myös tästä enemmän tietoa myöhemmin, kun asiat ovat selkeytyneet.

Tässä vaiheessa kuitenkin on tärkeintä se, että jokainen lähtee myymään Gutzeja ja myy tosiaan sen vähintään 10 pakettia. Myyntiaikaa meillä on tästä päivästä ja kaksi viikkoa eteenpäin. Eli 4.9. haluan teiltä sähköpostiin tiedot myynnistä.

Ajatuksia, mietteitä? Minuun saat yhteyden s-postilla: ankiekman@hotmail.com (tai myclubin kautta) tai numerolla 044-2107745. Jos en juuri silloin vastaa, niin soitan takaisin niin nopeasti kun pystyn 🙂

Aurinkoisin terveisin,
Anki Ekman