Kypsällä esityksellä irtosi vierasvoitto Turusta

Jutun kuva: Ari Kalaja & Hannu Tuominen.

Ei tullut turistimatkaa miesten viikonlopun vieraspelireissusta. Lauantaisen NST-tappion jälkeen joukkue oli otti hyvät asiat mukaan ja petrasi pallollista peliään sen verran, että vaikealta FBC Turun Sport Gardenilta tarttui Vaasaan viemisiksi kaksi sarjapistettä maalein 3-6.

Ottelu lähti suotuisasti käyntiin kahdella erikoistilanneosumalla. Ensin Rasmus Nyström yllätti turkulaisten ylivoimaviisikon lähes puolesta kentästä alivoimalla ja samoilta jalansijoilta Tero Saaristo lisäsi johdon kahteen – tällä kertaa ylivoimalla. Erän lopussa nähtiin molemmilta joukkueilta yhdet 5vs5-osumat. Vaasalaisten maalintekijänä hienon vastahyökkäyksen päätteeksi Henry Backman.

Tuosta kahden maalin johdosta oranssipaidat eivät ottelussa luopuneet. Ja lopussa Saaristo pääsi iskemään ratkaisevan niitin tyhjään rysään. Muut ottelun maalit Arttu Turusella ja ylivoimalla osuneelle Jesse Palmbergille.

”Kaikinpuolin ehjä esitys haastavista lähtökohdista. Pää pysyi hyvin mukana, vaikka alla oli melkoinen määrä bussissa istumista. Ja maltti riitti vielä lopussa ennemmin pitää palloa pitkiä pätkiä kuin lähteä hakemaan lisäosumia riskillä. Se tyydyttää tämän päivän ottelussa eniten ja tuollaisissa asioissa on mukava nähdä joukkueen kasvaneen”, vaasalaisten luotsi Jani Lipsanen kiittelee omiaan.

FBC Turun Facebook-sivuilta löydät pelaaja- ja valmentajahaastattelut, sekä ottelun kuvia.